Termeni si conditii

 

Datele Firmei:

 

REGIS PRESS DISTRIBUTION SRL

Sediu Social: Bucuresti, Str. Petru Rares, Nr. 19-21, Ap. 4, S 1, Cod  011101.

Cod Unic de Inregistrare RO 31496606

J 40/2807/2013

 

REFERITOR LA ACCESAREA SITE-ului

Ne rezervam dreptul sa inregistram si sa stocam urmatoarele informatii referitoare la accesarea acestui site: data, pagina, ip, agent utilizator, rezolutie ecran.

Este interzisa accesarea acestui site cu programe de download automat fara permisiunea expresa din partea noastra. Ne rezervam dreptul de a stoca logurile complete si de a intreprinde masurile legale impotriva persoanelor sau firmelor care acceseaza site-ul nostru cu astfel de programe.

REFERITOR LA CLIENTI SI COMENZI

Ne rezervam dreptul sa stocam informatiile clientilor: nume, adresa, e-mail, telefon, cnp, carti comandate, pe durata necesara indeplinirii comenzilor si in vederea realizarii de statistici.

Conform cerintelor Legii nr. 677/2001 pentru protectia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date, modificata si completata si ale Legii nr. 506/2004 privind prelucrarea datelor cu caracter personal si protectia vietii private in sectorul comunicatiilor electronice, SC REGIS PRESS DISTRIBUTION SRL are obligatia de a administra in conditii de siguranta si numai pentru scopurile specificate ,datele personale furnizate de dumneavoastra. Scopul colectarii datelor este: emiterea facturii fiscale, informarea dumneavoastra asupra starii comenzii si expedierea catre dumneavoastra a produselor comandate.

Nu sunteti obligat(a) sa furnizati aceste date insa refuzul dumneavoastra determina imposibilitatea efectuarii comenzii.

Informatiile inregistrate sunt destinate utilizarii de catre operatori.

Conform Legii nr. 677/2001, beneficiati de dreptul de acces, de interventie asupra datelor, dreptul de a nu fi supusi unei decizii individuale si dreptul de a va adresa justitiei.

Daca unele din datele despre dumneavoastra sunt incorecte, va rugam sa ne informati asupra modificarilor necesare a se efectua. De asemenea, daca doriti stergerea datelor dumneavoastra din baza noastra de date, va rugam sa solicitati aceasta de pe una din referintele corespunzatoare: e-mail, telefon sau adresa care doriti sa fie sterse din baza noastra de date.

Vanzatorul va respecta prevederile Legii 51/2003 pentru aprobarea Ordonantei Guvernului nr. 130/2000 privind regimul juridic al contractelor la distanta, ceea ce confera cumparatorului (numai in conditiile actului normativ mentionat) dreptul ca in termen de 10 zile sa denunte unilateral contractul, urmand sa primeasca in termen de 30 de zile de la denuntarea unilaterala in scris (document semnat de cumparator si transmis electronic sau prin posta cu confirmare de primire) pretul contractului, conditionat de returnarea bunurilor in ambalajul original, si doar daca acestea nu au suferit deteriorari. Cheltuielile aferente returnarii bunurilor vor fi suportate de catre cumparator. Vanzatorul are dreptul ca atunci cand considera ca actiunile cumparatorului au fost cu rea intentie sa solicite daune interese catre cumparator, in conditiile legislatiei.

Garantam confidentialitatea datelor: Nu vom furniza nicio informatie (nume, adrese, comenzi etc.) la terte parti, cu exceptia curierului sau Postei Romane.

Datele personale ale clientilor vor putea fi transmise autoritatilor in drept sa verifice tranzactiile comerciale sau altor autoritati in drept sa efectueze orice verificari justificate in baza legii, daca acest lucru va fi solicitat in conformitate cu legile in vigoare.

Este interzisa furnizarea de date false sau incomplete cand se completeaza o comanda, caz in care ne rezervam dreptul de a intreprinde masuri legale impotriva persoanelor in cauza.

Odata facuta comanda, clientul este de acord cu termenii specifici enuntati in pagina de comanda si cu preturile produselor si costul transportului afisate in cosul de cumparaturi.

Nu garantam indeplinirea niciunei comenzi, indiferent de conditiile de disponibilitate specificate pentru un anumit titlu. In situatii exceptionale este posibil ca anumite titluri sa nu fie disponibile chiar daca in site este specificat sunt. In situatii exceptionale este posibil ca timpul de livrare al unei comenzi sa nu fie cel specificat in site.

Firma REGIS PRESS DISTRIBUTION SRL nu se face raspunzatoare pentru coletele primite in stare deteriorata din cauza proastei manipulari din partea firmelor de coletarie cu care colaboram. Cartile nu pot fi returnate decat in cazul in care clientul constata defectiuni fizice grave (pagini murdare, pagini lipsa sau desprinse, defecte de tiparire).

In acest caz ne obligam sa va returnam contravaloarea imediat ce cartea (cartile) in cauza ne sunt returnate.

REFERITOR LA INFORMATIILE AFISATE PE SITE

Nu raspundem de continutul, calitatea sau natura descrierilor cartilor si comentariilor introduse de vizitatori.

Nu raspundem de site-urile la care se ajunge prin legaturi de pe acest site.

REFERITOR LA E-MAIL-URI

Prin abonarea la newsletterele periodice se considera ca utilizatorul consimte primirea de e-mail-uri periodice cu informatii diverse din partea firmei noastre.

DREPTURILE DE AUTOR (COPYRIGHT)

Intregul continut al acestui site (texte, imagini, grafice, butoane, programe, elemente de grafica web, scripturi etc.) este proprietatea firmei SC REGIS PRESS DISTRIBUTION SRL, a asociatilor sau partenerilor sai si este protejat conform Legii drepturilor de autor si a altor legi privind dreptul de proprietate intelectuala.

Combinarea acestora (design-ul site-ului) este proprietatea exclusiva a societatii REGIS PRESS DISTRIBUTION SRL si este protejata de aceleasi legi. Folosirea fara acordul scris a oricaror elemente enumerate mai sus se pedepseste conform legilor in vigoare.

AVERTISMENT SPECIAL

Preluarea informatiilor despre carti (titluri, autori, descrieri, preturi etc) sau a copertilor si imaginilor fara acordul scris al S.C. REGIS PRESS DISTRIBUTION SRL este considerata furt si ne rezervam dreptul sa actionam in judecata persoanele/ firmele in cauza.

NOTE GENERALE

Nu raspundem pentru defectiunile datorate serverului pe care este gazduit site-ul sau pentru problemele cauzate de functionalitatea conexiunii Internet.

Orice tentativa de acces neautorizat la acest site si orice incercare de frauda va fi raportata autoritatilor competente.

Orice conflict aparut intre S.C. REGIS PRESS DISTRIBUTION SRL si clienti se incearca a fi rezolvat pe cale amiabila prin intelegere intre cele doua parti. In cazul in care acest lucru nu este posibil se vor aplica prevederile legale romanesti din acest domeniu, iar solutionarea conflictelor este de competenta instantelor judecatoresti romanesti.